Monday, November 24, 2008

Taliban..

Aritue pegi sudan, rakan2 di Sudan kate aku taliban..
Pegi Jakarta, rakan2 PKS disini kata aku Mujahidin plak..
Hari Raya hari tue, sepupu aku dengan seriusnya cakap kat aku.. "Ni Kak Long nak tanye sikit, Izrul ade join mane2 kumpulan ker?". "ade2, Kumpulan Wang Simpanan nasional Pekerja. baru laa jugak saye join".

Pejadah laa diorang nie.. Tunggu laa aku nak simpan janggut/jambang kasik panjang giler, pastu nak pakai semutar arab, pakai celak sikit2, gantung tasbih besar rantai beskal kat leher tgk ape plak org nak kate.. huhuu


monggero fernando
11.50pm
Jakarta, Indonesia

8 comments:

ihsan_huhu said...

diorg igt ko ikat byk2 bom kat badan kot.

sbb ko nampak berisi lebih kot.

xpreSme said...

mong~
buat la camtuh...
hurmmm...maybe org kate mong gile... =P
lalallala~

IZRUL ZAINAL ABIDIN said...

ihsan: ape plak, ko tak tgk ke gamba sudan tue, kan dah kurus..

xpresme: oo yeahh.. takpe2 org gile polis tak tangkap.. terrorist polis tangkap.. huhuu

signither said...

bukan kumpulan wang simpanan pekerja ke??

Munir said...

wei melepas ah kau pegi bangkok kan. hahaha. padan muka~

IZRUL ZAINAL ABIDIN said...

signither: oo haah.. silap2.. aku dah tuka dah.. huhuu.. nway mekasih aa ajar aku tuka mende alah tue..

munir: adoii tu laa pasal, time2 nie aa derang nak mogok pon ishhh.. takpe2 by esok kalo riot dah settle aku akan pergi jugak.. kalo tak melepas aa.. huhuu

asy-syathi'ie said...

dahsyat gelaran yg ko dpt... sape tok guru ko? mesti die lagi dahsyat...

1 lagi, sape rakan PKS ko tu? bleh aku tau?

IZRUL ZAINAL ABIDIN said...

oo dasyat mmg dasyat.. tp aku dah ubah imej skang.. wakakaa.. mane laa tau kang org igt aku gak yg tembak org kat mumbai tu kang.. huhuu

pesal nak tau?? ko tak knal pon.. tapi takpe tunggu post aku seterusnya..

mong
bandara Soekarno Hatta
8.01pm